Un cabinet stomatologic va ofera un zambet minunat

Prin montarea unui implant dentar, veti avea ocazia de a va bucura din nou de un zambet placut din punct de vedere estetic. In cazul in care veti dori sa obtineti detalii complete despre implanturile dentare, este indicat sa luati in calcul colaborarea cu un cabinet stomatologic specializat in acest domeniu. Acesta va poate pune la dispozitie informatiile si detaliile despre aplicarea corecta a unui implant dentar. Preturile montarii unui implant dentar pot fi diferite in functie de cazul fiecarui pacient in parte. In aceste conditii este necesara o examinare in prealabil pentru a afla care este pretul serviciilor pe care urmeaza sa le primiti. Insa, cel mai important aspect de care trebuie sa tineti cont este faptul ca se impun serviciile de calitate. Numai in aceste conditii, va puteti bucura de toate beneficiile oferite de un implant dentar. Implanturile dentare pot oferi oricand beneficii multiple, oricarui pacient. Insa, inainte de aplicarea sa va trebui sa va informati pentru a va asigura de faptul ca serviciile pe care urmeaza sa le primiti nu vor lasa de dorit in ceea ce priveste calitatea. Avand in vedere toate aceste detalii si informatii veti lua cu siguranta decizia potrivita in ceea ce priveste colaborarea cu un cabinet stomatologic specializat.

Colaborarea cu un cabinet stomatologic


Astazi, implanturile dentare sunt, in multe cazuri, tratamentul de electie pentru restaurarea dintilor pierduti, iar medicii au inregistrat un numar mare de cazuri realizate cu succes. Plasarea se face dupa ce locul extractiei s-a vindecat sau imediat dupa extractie, printr-o interventie chirurgicala nu foarte complicata, comparand-o ca agresivitate cu o extractie. Dupa un timp, necesar integrarii in os, implantului i se ataseaza o alta piesa metalica numita bont protetic, deasupra caruia medicul poate plasa coroana, puntea sau proteza ce va inlocui dintele sau dintii lipsa.

Cel mai mare risc este ca acesta sa nu se integreze in osul maxilar. In acest caz, medicul stomatolog va elimina surubul si va lasa osul sa se vindece. Dupa o perioada de timp va introduce un nou implant dentar. Un alt pericol pentru pacient este ca tesutul introdus sa provoace o infectie, o inflamare a gingiilor sau a tesuturilor moi din gura. In cazul in care raman resturi alimentare in zona operatiei, acestea trebuie sa fie eliminate printr-un periaj corect. Exact cum procedam si cu dintii nostri reali.

 click aici ,  Dentique  , chirurgie dentara Iasi

Beneficiile oferite de un implant dentar Iasi


Sanatatea dentara este foarte importanta si va trebui sa aveti in vedere acest aspect in cazul in care veti dori sa imbunatatiti foarte mult calitatea vietii. Daca veti cauta informatii despre implanturi dentare preturi Iasi veti avea ocazia de a gasi detalii complete despre serviciile de acest tip. In aceste situatii, optand pentru aceste servicii, dantura dumneavoastra va arata impecabil si nu veti mai intapina dificultati majore in ceea ce priveste estetica danturii si folosirea ei. Multe persoane trec cu vederea importanta unei danturi sanatoase, ceea ce nu este deloc bine. O dantura sanatoasa poate imbunatati foarte mult calitatea vietii, deoarece vom elimina in cel mai eficient mod posibilitatea aparitie unor dureri insuportabile. In cazul in care aveti probleme legate de sanatatea danturii, este foarte important sa colaborati cu un cabinet stomatologic specializat in acest domeniu. Astfel, veti avea la dispozitie cele mai bune metode si servicii pentru a rezolva problemele cauzate de o dantura ce lasa de dorit din punct de vedere al utilizarii si esteticii. Trebuie sa optati pentru un implant dentar in cazul in care isi fac aparitia unele fracturi ale radacinilor dintilor. De asemenea, implanturile dentare sunt importante in cazul in care suferiti de afectiuni parodontale destul de grave. Nu in ultimul rand, va trebui sa alegeti implanturile dentare, in cazul in care dintii dumneavoastra nu pot fi tratati corespunzator cu ajutorul endodontiei.

Un zambet perfect cu un chirurgie stomatologica Iasi


Tratamentul cu implant dentar presupune un examen clinic amanuntit, atat local cat si general, investigatii atente, fie sub forma analizelor de sange, fie sub forma investigatiilor radiologice, cea mai valoroasa fiind tomografia dentara. Lucrarile dentare pe implanturi necesita protezisti si tehnicieni priceputi care sa integreze echilibrat dintele sau dintii artificiali in dinamica maxilara precum si tehnologii si materiale modern, biocompatibile si estetice. Rezultatul se obtine rapid, find unul precis, estetic, biocompatibil si functional. Coroana dentara se ancoreaza la implant fie prin cimentare cu cimenturi speciale fie prin insurubare, cea din urma fiind o varianta mult mai eficienta si confortabila in cazul controalelor regulate.

Un cabinet dentar va propune servicii stomatologice de calitate


Fie ca pierdem un dinte, mai multi dinti sau chiar toti dintii, implanturile si tehnicile moderne de implantologie pot face minuni. Astfel, pacientii nu mai sunt nevoiti sa sacrifice dintii naturali pentru a ancora lucrari de tipul puntilor dentare, nu se mai folosesc de proteze mobile care creeaza un permanent discomfort, ci pot beneficia de dantura fixa, ancorata pe implanturi, care arata si se simte la fel ca si dintii naturali. Reconstructia este formata din doua segmente-unul intraosos (implantul) si unul supraosos numit bont protetic. Restaurarea danturii pe implanturi aduce beneficii estetice si functionale extraordinare, pacientul nepercepand senzatia de artificial. In scurt timp de la inserare, acesta uita ca de fapt a pierdut in acel loc un dinte.

Protezarea cu ajutorul implanturilor dentare imbunatateste concret calitatea vietii. Persoanele care pana atunci erau jenate si ingrijorate din cauza problemelor sunt intotdeauna coplesite de ceea ce noua lor dantura poate sa faca pentru increderea in sine. Exista numeroase tipuri de implanturi dentare, fiecare dintre ele fiind proiectate in functie de nevoile pacientilor. Dupa o evaluare completa, medicul va recomanda tipurile de implanturi dentare pentru fiecare caz, tinand cont de scopul procedurii si de starea tesuturilor parodontale a fiecarui pacient. Principalele limite sunt date de cantitatea si calitatea osului receptor, pozitia sinusului maxilar sau nervului alveolar-inferior, cauze legate de starea generala a organismului (pacientul este inca in crestere sau sufera de afectiuni generale cum ar fi diabetul zaharat necontrolat, anumite afectiuni ale sangelui, osteoporoza etc.).De aceea, in general inaintea de plasarea implanturilor dentare se vor face un set de radiografii speciale si analize de sange.

Sunt pacienti care sunt deja purtatori de proteze mobile, dar majoritatea sunt cei ai caror dinti restanti nu pot fi salvati si care in aceeasi zi suporta extractii multiple, inserarea implanturilor, adaugare de os suplimentar acolo unde este cazul, dar, la finalul zilei, ei pleaca cu dintii in gura, dinti care le refac fizionomia, restabilesc functia masticatorie si nu in ultimul rand reintegrarea in societate. Acest tratament presupune o pregatire minutioasa a pacientului pre-operator. Pacientul este supus interventiei operatorii dimineata, cand se insera implanturile. Acum ca ai aflat ce este implantul dentar, trebuie sa stii ca, de la caz la caz, peste un implant dentar se pot pune urmatoarele componentele protetice: coroanele, puntile sau protezele dentare. dentique.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *